Welzijn in Montbrun-les-Bains

Thermes - Valvital

Thermes in Montbrun les Bains

De waterbronnen onder Montbrun les Bains zijn sterk gezwaveld en men heeft er in de Romeinse tijd al goed gebruik van gemaakt, omdat het medicinaal gebruikt wordt. Montbrun les Bains was daarom al heel vroeg een badplaats waar hydrotherapie werd toegepast. De Thermes in Montbrun les Bains bevindt zich naast het Domein Château des Gipières. Hij maakt deel uit van de Valvital-organisatie in Frankrijk.

Welzijn in Montbrun les Bains

Valvital - Thermes in Montbrun les Bains

Adres:

Valvital – Thermes de Montbrun les Bains
Route de Ferrassières
26570 Montbrun les Bains
Tel : 04.75.28.80.75

Tegenwoordig blijven de Thermes in Montbrun les Bains gespecialiseerde behandelingen uitvoeren voor luchtwegaandoeningen, reumatologie en behandelingen voor artrose en de gevolgen van trauma.

De Thermes in Montbrun les Bains van Valvital bieden ook veel pakketten met het fitnesscentrum om aan uw behoeften te voldoen. De nadruk ligt op “ontspanning”, waar u gebruik kunt maken van bubbelbaden, stoombaden, een sauna en zelfs een panoramisch terras met jacuzzi op het dak. Je kunt er altijd terecht om een kijkje te nemen en misschien een afspraak te maken. De Thermes de Montbrun les Bains de Valvital kunnen uw verblijf ook nog perfecter maken.

© 2024 Alle Rechten Voorbehouden

Made by Robusmedia