Le Drôme Provencale

Wat te doen en te bezichtigen

Fietsen op de Mont Ventoux

Tijdens je fietstocht of door de Mont Ventoux te beklimmen, krijg je prachtige bezienswaardigheden op de top van de Mont Ventoux. Je kunt vanaf het kasteel op de fiets gaan en de klim vanuit Sault starten.

Het landgoed en de kelder van Château Pesquié

In Pesquié werken ze met 9 soorten druiven. De wijngaard ligt ver ten zuiden van de Rhônevallei, maar de hoogte en frisheid van de Ventoux hebben ook hun functies en hun invloed op de kwaliteit van de wijnen. U kunt deze kwaliteit zelf beoordelen door ze te bezoeken.

Bezoek hun website

Wekelijkse Markten

Lundi
Bédoin
Bollène
Mazan

Mardi
Avignon
Mormoiron
Vaison-la-Romaine

Mercredi
Buis les Baronnies
Sault
Villes-sur-Auzon

Jeudi
Avignon
Nyons
Orange

Vendredi
Avignon
Carpentras
Châteauneuf-du-Pape

Samedi
Avignon
MONTBRUN-LES-BAINS
Sisteron

Paragliding

Met meer dan 22 jaar ervaring begeleiden ze u in de best mogelijke omstandigheden en veiligheidseisen. Ze kennen de regio als geen ander en hebben daarom een ​​uitstekende kennis van de aerologie in deze regio, een ideaal terrein voor wandelaars en een uitzonderlijke plek geschikt voor paragliding.

Bergsport | Canyonning, Ferrata, Klimmen

De canyonning bestaat uit het beklimmen van de berg, terwijl de Via Ferrata (“ijzeren weg”) bestaat uit het nemen van een pad dat tegen de muur van de berg loopt met lange stalen kabels. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden. Ook voor kinderen vanaf 8 jaar.

Bezoek hun website

© 2024 Alle Rechten Voorbehouden

Made by Robusmedia